İçişleri Bakanlığı talimatı ile 81 ilde Covid-19 denetimleri devam ediyor. Denetimler kapsamında oluşturulan ekipler, Sinop’ta vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen konusunda uyarılarda bulunuldu. 
 
Denetimlerde Vali Erol Karaömeroğlu, Belediye Başkanı Barış Ayhan, İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Reyhanlıoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yüksel ve protokol üyeleri Gelincik Mahallesi Fatih Caddesinde korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen kurallara uymaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.
Vali Erol Karaömeroğlu ve protokol üyeleri gerçekleştirilen denetimler sırasında yoldan geçen toplu taşıma araçlarını ve hususi araçları durdurarak kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulundu, kurallara uyan sürücü, yolcu ve vatandaşlara teşekkür etti. 

BU MÜCADELEYİ HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ
Vali Erol Karaömeroğlu denetimler sonrası yaptığı açıklamada; “Valilerimiz, kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız, esnaf odalarımızla birlikte yeni bir farkındalık denetimi yapıyoruz. Oluşturulan denetim ekiplerimizde farklı bölgelerde denetimlerini sürdürüyor. ‘Sağlık için hepimiz için’ mottosuyla yılmadan, bıkmadan, usanmadan vatandaşlarımızı uyarmaya devam edeceğiz. Bu mücadeleyi hep birlikte kazanmamız lazım. Bu mücadeleyi tek tek değil birlikte hareket ederek kazanacağız. Bunun için vatandaşlarımızı kurallara uymaya davet ediyoruz. İnşallah birlikte bu mücadeleyi kazanacağız” diye konuştu.

 

Editör: Vitrin Haber