Çorlu Sinoplular Derneği tarafından düzenlenen piknik organizasyonunda çok sayıda Sinoplu bir araya gelerek kaynaşma imkanı buldu. 

Ergene ilçesi sınırları içerisinde yer alan Ulaş Çamlık Piknik Alanında düzenlenen programda güreş severler güreşe doyarken, pehlivanlar uzun süre ter döktü. Program kapsamında davet edilen sanatçılarda Sinoplulara unutulmaz anlar yaşatırken, katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Sinoplular akşam saatlerine kadar piknik yaptı. 

Davete icabet eden tüm Sinoplulara ve katılımcılara teşekkür eden Çorlu Sinoplular Derneği Başkanı Yusuf Gümüş, dernek olarak bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi. 
Etkinliğe; İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan, Metin Akgün ve Candan Yüceer, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, dernek üyeleri Tekirdağ genelinde ikamet eden binlerce Sinoplu katıldı.
Editör: Vitrin Haber