Çok sayıda siyasetçi ve Sinop derneklerinin yönetim kurulu ve başkanları katılımıyla gerçekleştirilen mantı buluşmasında Sinoplular, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte, ülkemizin yakın zaman içinde yaşadığı kaza ve afetlerde yaşamını yitirenler için dualar edildi, yaralılar için acil şifalar dilendi. Ardından kadın üyeler tarafından yapılan mantı ikram edildi. 

Etkinliğin oldukça güzel geçtiğini belirten Kağıthane Sinoplular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Çelik, programda emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Programa: KASİNDER Eski Başkanı Yüksel Kalyoncu, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, CHP Kağıthane İlçe Yönetimi, SİNDEF 1. Bölge Başkanı Hüseyin Koç, Kağıthane Meclis Üyesi Ersin Çetinkaya, Küçükçekmece Sinoplular Dernek Başkanı Adnan Çakar ve yönetimi, Karapınar Dernek Başkanı Kemal Özen, Alasökü Dernek Başkanı Mehmet Sami Çorak, Koçcağız Dernek Başkanı Hasan Yalçın, Taypaklı Köyü Yönetim Kurulu ve çok sayıda Sinoplu katıldı.

Editör: Vitrin Haber