Son yılların en popüler sokak sanatlarından biri haline gelen ve Türkiye’de de birçok önemli sanatçının çalışmalarından da takip edilen duvar resimleri, bu sene ilk kez kendine has ve Sinop Belediyesi’nin katkılarıyla, Lizart Ajans organizasyonuyla 23-27 Ağustos tarihleri arasında 5 gün boyunca Sinop’ta üç ayrı noktaya çizilecek.

Sinop Belediyesinden yapılan açıklamada, İstanbul’da uzun zamandır gerçekleştirilen Muralist’in mimarlarından olan Esk Reyn; portre çalışmaları ile nam salan Reach ve enerjik çizimleri ile özellikle İstanbul’da dikkat çeken Max’in, 5 gün boyunca Sinop’ta Tersane, Karakum yolu ve Hal binasında yapacağı muralleri izlemek için tüm Sinoplular davet edildi. 

Açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi; “Sokak sanatına meraklı herkesin mutlaka görmesi gereken Kendine Has Sinop Mural Fest’i, canlı olarak @sinopmuralfest ve @kendinehasonline Instagram hesaplarından da takip edebilirsiniz.
27 Ağustos’ta tamamlanacak olan duvar resimlerini hem görmek, hem de kutlamak üzere Kumkapı Beach'de gerçekleştirilecek kapanış partisine de davetlisiniz.”
 

Editör: Vitrin Haber