Demokrasi ve Adalet Platform Başkan'ı Eski Dikmen Belediye Başkan'ı Hüseyin Yüksek'in öncülüğünde Kağıthane Meydanı'nda gerçekleştirilen mitinge 25 bin Sinoplu ile rekor bir katılım sağlandı.

Program boyunca Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın yanında olduklarını ifade eden Hüseyin Yüksek Demokrasi Nöbetlerine 2 ci emre kadar eevam edeceklerini söyledi.

SİNOPLULAR KAGITHANE MEYDANINDA REKOR BİR KATILIMLA DARBEYE HAYIR DEDİ 

30 Temmuz Kagıthane Meydan'ı Sinoplular Derdeye Hayır Türkiye'ye Evet adı altında organize ettiğimiz buluşmada 25 bine yakın hemşehrimizin katılımı ile Sinop halkı baş komutanımızın ve başbakanımızın sonuna kadar yanında olduğunu göstermiştir. Teşekkürler Sinoplu Kardeşlerim. Demokrasi nöbetimize ve şölenimize 2 ci emre kadar devam ediyoruz.

Sinop Derneklerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Katılımlarından dolayı konuşmacılarımız 
AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Eski AB Bakanı ve İstanbul Milletvekili Volkan Bozkır, İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, İstanbul Kızılay Başkanı İlhami Yıldırım, RTE Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Nusret Bayraktar, 24 Dönem Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Sinoplu İlahiyatçı Sosyolog Erol Erdoğan, 22 Dönem Sinop Milletvekili Cahit Can, Kağıthane AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, İstanbul Kızılay Başkan Vekili Vahdet Erdoğan, İstanbul Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Uğurelli, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve Diyarbakır Erdemliler Hareketi İl Başkanı Atilla Kaymaz'a, teşriflerinden dolayı ve Demokrasi Nöbetinde bizlerle oldukları için teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Vitrin Haber