Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD), Kızılay Beykoz Şubesiyle işbirliği yaparak Anadoluhisarı Kadraj Kafetarya'da kan bağışında bulundu. 

Toplamda 400'e yakın Sinoplunun Beykoz'a gelerek kan bağışında bulunduğu organizasyon dahilinde katılımcılar sosyal mesafe kuralına uymak adına büyük gayret gösterdi. Kan bağışında bulunan dernek yönetimi ve üyelerine Kızılay tarafından plaket verildi.  

SİYAD Genel Başkanı Adnan Çeliker bağış sonrası duyduğu mutluluğu ifade ederek, "Bu zor zamanlarda kana ihtiyacı olan vatandaşlarımıza umut olmanın sevincini yaşıyoruz" diye konuştu. Kızılay Beykoz Şube Başkanı Sadettin Çay ise SİYAD'lı yönetici ve gönüllülere teşekkür ederek, Beykoz genelinde benzer etkinliklerin ve işbirliğinin hassasiyetle sürdürüleceğini dile getirdi. Korona virüs dolayısıyla kan bağışı sırasında dahil önlemlerin alındığına dikkat çeken Sadettin Çay, "Bu zor günlerde vatandaşımızın, derneklerimizin bizlerle işbirliği içinde olması Beykoz adına büyük bir mutluluktur. İnşallah bu süreci de birlikte aşacağız" dedi.

Editör: Vitrin Haber