Esenler Belediyesi'nin Ramazan ayının bereketini paylaştırdığı Şehir İftarları'nda Sinoplular bir araya geldi. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen programda Sinoplular hep birlikte iftar yaptılar. İftar programına; AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Sinop Dernekler Federasyonu Başkanı Engin Kırmızıgül ve Gerze Dernekleri Platformu Başkanı Cengiz Çolak da katıldı.

BEREKET SOFRALARINDA BULUŞUYORUZ
Şehir İftarları'nda Türkiye'nin dört bir yanından hemşehrileri buluşturduklarını ifade eden Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Ramazan'ı vesile bilerek tanışıklığımızı, paylaşımcılığımızı arttırmak ve bereket sofralarında buluşmak amacıyla Şehir İftarları'nda bir araya geliyoruz" dedi.

İftar öncesi yaptıkları konuşmalarda protokol üyeleri, Esenler'de yaşayan Sinopluların aynı sofrada iftar yapmasının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini söylediler.
Konuşmaların ardından ezanın okunmasıyla birlikte Şehir İftarları'nda Sinoplular aynı sofrada oruçlarını açtılar. Program, yapılan dualarla son buldu.

 
Editör: Vitrin Haber