Dernek lokalinde yapılan olağan kongrede tek liste ile seçime giren Yusuf Gümüş seçime katılan tüm üyenin oy birliği ile yeni başkan oldu.

Çorlu Bakkallar Odası Başkanı, Eski Belediye Meclis üyesi, MÜSİAD Tekirdağ yönetim kurulu üyesi, Gümüş inşaat yönetim kurulu başkanı ve İş adamı olan Yusuf Gümüş, Çorlu Sinoplular Kültür ve Dayanışma Derneği’nin başkanı olmaktan büyük bir onur ve gurur duyduğunu belirterek, kendisine gösterilen bu ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı tüm üyelere teşekkür etti. Çorlu Sinoplular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Yusuf Gümüş Çorlu’da Sinoplular Derneğinin örnek bir dernek olduğunu ve bundan sonrada bu örnek oluşuma devam edeceklerini söyleyerek katılan herkese teşekkür etti. 

Yusuf Gümüş Başkanlığındaki Çorlu Sinoplular Derneği yeni yönetimi ise şu isimlerden oluşuyor. Ramazan Karadeniz, Muharrem Sarıhanoğlu, Ahmet Akbaba, İsmet Arslan, Mehmet Gökçe, Hüseyin Özbaykan, Abdülkadir Önder, Yılmaz Özen, Murat Cansızoğlu, Hakan Kepelek. Denetim:Abdurrahman Kuyu, İdris Kaba, Ramazan Sezer Disiplin:Mehmet Elçi,Mehmet Kuşlu,Soner Uğur.
Yaklaşık 980 üyesi bulunan Çorlu Sinoplular derneğinde 350 civarında aktif üye bulunuyor.
 
Editör: Vitrin Haber