Geçtiğimiz ay Kocaeli Gebze İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevinden, Antalya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğü görevine getirilen Sinoplu Ziraat Mühendisi ve Sosyolog İbrahim Irmak, yeni mesaisine hızlı başladı. 

İbrahim Irmak, Uluslararası Bambu ve Hint Kamışı Merkezinin davetlisi olarak Çin'de düzenlenen ve 15 gün sürecek olan Tarım, Botanik,  Peyzaj ve Expo temalı eğitim programına katılmak üzere Çin Halk Cumhuriyetinin başkenti Pekin'e gitti.

Çin programıyla ilgili bilgi veren Irmak: "Uluslararası Bambu ve Hint Kamışı Merkezinin davetlisi olarak Çin'de düzenlenen ve 15 gün sürecek tarım, Botanik, Peyzaj ve Expo temalı eğitim programına katılmak üzere Pekin'e gidiyorum. 

Bu programa katılmamızı teşvik eden ve sağlayan değerli İl Müdürümüz Mustafa Özen, yeni tarım tekniklerinin ve ürünlerin Antalya'ya ve ülkemize getirilmesi konusunda, tarımın ülkemizde geliştirilmesi noktasında hassasiyeti yüksek bir bürokrat. İnşallah ülkemize çok güzel bilgiler ve donanımla geri geleceğim" dedi.
Editör: Vitrin Haber