Genç yaşına rağmen birçok başarıya imza atan Sinop Telvin Sanat Akademi Genel Sanat Yönetmeni Gülbahar Karaduman, Yurtiçi ve Yurt Dışı sanat festivallerinde Sinop’un adını duyurmaya devam ediyor. 

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenecek olan “Uluslararası Tiyatro Festivali ve Konferansı”nda Karadeniz’i temsil edecek olan başarılı tiyatrocu ayrıca Sinop Belediyesi’ni de temsil edecek.Festivalefarklı ülkelerden tiyatro ve drama alanında kendini ispatlamış, profesyonel kişiler katılacak ve çeşitli eğitimler verecek. 

Telvin Sanat Akademi’nin Genel Sanat Yönetmeni Gülbahar Karaduman festivalde Türkiye Tiyatrolar Birliği Platformu’nun bildirgesini okuyacak.  Festival bünyesinde çocuklara drama – Gençlere Tiyatro eğitimi verecek olan Karaduman, Festivalde Karadeniz Bölgesini özelliklede Sinop Belediyesi’ni temsil etmekten gurur ve onur duyduğunu söyledi. 

Karaduman; “Sinop’u en iyi şekilde temsil edeceğim.Sanat, kültürümüzü devam ettiren, bireyi ve toplumu çağdaş bir dünyaya yönlendiren çok önemli bir varoluştur. Yeni düşünceler, topluma en güçlü ve kalıcı biçimde sanat ile ulaşmaktadır.Bizde bu alanda Sinop’umuzun adını en iyi şekilde duyurmaya devam edeceğiz. Sinop Belediye Başkanı Sayın Baki Ergül’e desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi. 
 
Editör: Vitrin Haber