Bu yıl 2.si Anemon Hotel'de yapılan ve İnternet Medya Grubu (İMG) tarafından düzenlenen İMG Medya Ödülleri sahiplerini buldu. 2.5 aylık titiz bir çalışma ile hazırlanan programda 2017 yılının başarılı olan kişi, kurum ve kuruluşlara adeta ödül yağdı. 

21 DALDA ÖDÜL VERİLDİ
Yılın siyasetçisi, yılın belediye başkanı, yılın yöneticisi, yılın bürokratı, yılın eğitim kurumu, yılın proje ödülleri, yılın sivil toplum kuruluşu, yılın iş adamı, yılın akademik ödülü, yılın genel müdürü, yılın iş kadını, yılın gazetecisi, yılın hastanesi, yılın kurumu, yılın AVM'si, yılın derneği, yılın firması, yılın kadın girişimcisi, yılın internet sitesi, yılın sporcusu dallarında ödüller sahiplerini bulurken, aynı zaman da yılın onur ödülleri kategorisinde önemli isimler ödüllerini aldı.

ESEN'E ÖDÜLÜNÜ SAMMKON BAŞKANI VERDİ
Sinoplu hemşehrimiz Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen'de yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı, başarı ödülüne layık görüldü.

Coşkun Esen'e ödülü, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKUN) Genel Başkanı Sezgin Gümüş tarafından verildi. Esen'e ayrıca Samsunspor forması hediye edildi. Geceye davetli olarak katılan ve hemşehrisini yalnız bırakmayan Samsun Sinoplular ve İlçeleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Gülser Övet Kesimal'de Coşkun Esen'e bir buket çiçek takdim etti. 
Editör: Vitrin Haber