Samsun Sinoplular ve İlçeleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği tarafından modacı Melike Tatar'ın katkılarıyla defile ve matine programı büyük bir katılımla yapıldı. 

Samsun İlkadım Saren Otelde gerçekleştirilen programa belediye başkan eşleri, kadın muhtarlar, iş kadınları ve çok sayıda Sinoplu kadın katıldı. 
İkram edilen yemeğin ardından mankenlerin sergilediği, modacı Melike Tatar'ın imzasını taşıyan kıyafet ve aksesuarlar kadınlardan tam not aldı.
Programda konuşan Dernek Başkan Gülser Övet Kesimal, etkinliğe katılan tüm kadınlara katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kesimal, "Samsun'daki Sinoplular olarak yardımlaşma ve dayanışmaya çok önem veriyoruz. Büyük emekler sonucunda bu organizasyonu yaptık, umarım hedefimize ulaşırız. Bir çocuk veya engelli için elimden ne gelirse yaptım. Kadınlar olarak bir araya gelip daha çok çalışmalı ve sosyal hayatta daha çok yer almalıyız. Ben ve yönetimim tüm katılımcı kadınlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi

Modacı Melike Tatar ise yaptığı konuşmada "6 ay önce işyeri açılışımızı yaptık, bu kadar kısa sürede buralara gelmek mutluluk verici. Samsun için güzel hayallerimiz var, umarım hepsini gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Programa katılan kadınlar canlı müzik eşliğinde uzun süre eğlendi. 



Editör: Vitrin Haber