Ramazan Boyunca açık olacak İftar Çadırında Pazar günkü iftar Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat olarak Küçükçekmece Kızılay Şube Başkanı hayırsever iş adamı Rafet Orhan tarafından verildi. Sefaköy Atatürk Parkında Küçükçekmece'liler iftarını Küçükçekmece Kızılay Şubesinin iftar çadırında açtı.

SİAD Genel Başkanı ve Türk Kızılay Küçükçekmece Şube Başkanı Rafet Orhan'a katkılarından dolayı Türk Kızılay Küçükçekmece Şube Başkanvekili Hüseyin İpek bir teşekkür plaketi takdim etti.  

Türk Kızılay Küçükçekmece Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Burcu Tekin ve Barbaros Baltacı'da iftarda hazır bulundu. 

İftar sonrası konuşan Şube Başkanı Rafet Orhan, Ramazan Çadırında 14 gün boyunca iftar veren tüm hayırseverlere teşekkür ederek, her akşam yüzlerce vatandaşla ekmeklerini aşklarını paylaştıklarını söyledi. Buna vesile olan tüm hayırseverlere çok teşekkür eden Orhan: "Bu akşam bu hayır yarışında bizde bulunduk. Cenabı Allah bize de soframızı vatandaşlarımızla paylaşma imkanı verdi. Allah herkese hayırda yarışmayı nasip etsin" dedi. Başkan Rafet Orhan ayrıca herkesi Kızılay çatısı altında çalışmaya davet etti. 

Küçükçekmece Kızılay Şubesinin kurduğu Ramazan Çadırında hayırseverlerin katkılarıyla Ramazan boyunca her akşam iftar yemeği veriliyor.

Editör: Vitrin Haber