Sinop'tan yurt dışına direkt seferlerin başlamasına ilişkin talebi ilk kez Vitrinhaber aracılığı ile kamuoyuna duyuran Sinoplu gurbetçi aktivist Şirvan Ünal, Sinop Havalimanının gümrüklü hale gelmesinin sevindirici olduğunu dile getirdi.

Bu zamana kadar bir çok STK'da bulunan ve kuruluş aşamasında olan Uluslararası Hak Arama Derneğinin de genel başkanı olan Şirvan Ünal, konuya ilişkin ilk somut çabayı Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  (TSO) Salim Akbaş ve yönetim kurulu üyelerinin gösterdiğini belirterek, Akbaş'ın bu konudaki gayretini takdir ve şükranla karşıladığını dile getirdi. Ünal: "Salim Akbaş başta olmak üzere Sinop Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Kamuoyu oluşması konusunda Vitrinhaber'e de teşekkür eden Şirvan Ünal, havalimanının gümrüklü hale gelmesi ve THY'nin haftanın üç günü İstanbul’dan aktarmalı  “N0N-STOP“ uçuşların başlayacak olması konusunda büyük emekleri olan AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ile AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun'a da teşekkür etti. 
 

Editör: Vitrin Haber