Gençler, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu’nu ziyaretleri sonrasında Güzel Sanatlar Atölyesinde gençler tarafından yapılan çeşitli el sanatları ürünlerini  hediye olarak  takdim ettiler.

Cumhurbaşkanının talimatı ve Gençlik ve Spor Bakanının  destekleri ile selde evi yıkılan Ampute Milli Futbol Takımı sporcusu Ömer Güleryüz’ün anneannesi ve dedesine yeni bir ev inşaa edilmişti. Gençlerin bakanlığa ziyarete gittiğini öğrenen anneanne Fati Yıldız ve dede Mustafa Yıldız el yapımı pekmez ve patiği Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na hediye olarak gönderdi.

Program, Ankara’da tarihi yerlerin  gezisi ile devam etti. Gençler Anıtkabir, Milli Kütüphane, Hamamönü, Taceddin Dergahı, Mehmet Akif Ersoy’un evini ziyaret etme imkanı buldu.

Gezi programı sonrasında Kesişme-İyi ki Varsın Eren filmini Sinemada izlediler. Sonrasında Paintball etkinlikleri ile gençler eğlenceli bir gün geçirdi. Gençler sunulan imkânlar, hizmetler için çok memnun olduklarını dile getirdi.

Editör: Vitrin Haber