Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ve cemiyet yönetimi "İtfaiye Haftası" dolayısıyla Sinop Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti.

Oldukça samimi bir ortada gerçekleşen ziyaret sırasında Sinop İtfaiye Müdürü Ayhan Özbek ve basın mensupları uzun süre sohbet etti.

Tüm itfaiyecilerinin haftasını kutlayan Başkan Demirel, "Bugün, sadece yangınlarda değil, kaza, sel ve depremler gibi tüm doğal afetlerde de halkımızın can ve mal güvenliği için 24 saat canla başla çalışan İtfaiye Teşkilatımız, kutsal bir vazife ifa ediyor. Bu hafta vesilesiyle, milletimizin can ve mal güvenliği için mücadele eden ve bu uğurda canlarını kaybeden şehit itfaiyecilerimize Yüce Allah’tan rahmet dilerken, halen hayatta olan ve görevi başında bulunanlara teşekkür ediyor, tüm İtfaiye Teşkilatımızın İtfaiyecilik Haftası'nı tebrik ediyorum” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sinop İtfaiye Müdürü Ayhan Özbek ise itfaiyeciliğin, birçok riski beraberinde taşıyan bir meslek olduğunu belirterek, beraberinde büyük sorumlulukları da getirdiği bir meslek olduğunu hatırlattı. Özbek: "İtfaiyecilerimiz her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, ailelerini geride bırakarak zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışmaktalar. Bu tür ziyaretler bizleri motive edip, bizlere güç vermektedir" dedi. 

Ziyaret sırasında Cemiyet Başkanı Cengiz Demirel İtfaiye Müdürü Ayhan Özbek'e çiçek takdim etti.

Editör: Vitrin Haber