Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel beraberindeki cemiyet üyesi gazeteciler ile birlikte, Sinop İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i ziyaret etti. Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. Yılı dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren nezdinden tüm emniyet teşkilatının Polis Haftasını kutlayan Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, Sinop merkez ve ilçelerinde asayişin sağlanması noktasında büyük çaba sarf eden emniyet güçlerinin önemli bir görevi ifa ettiklerini belirtti.

Demirel; “Sinop Emniyet Müdürümüz Ercan Bey’in bizi bu yoğun programının olduğu günde makamına kabul etmesinden ötürü şükranlarımızı sunuyoruz. Başta Sinop Emniyeti’nin Müdürü olarak sizi, ardından bugüne kadar Emniyette emeği geçen bütün polis kardeşlerimizin ağabeylerimizin bu önemli gününü kutluyorum. Allah size zeval vermesin” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sinop İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, bu kutsal mesleğin bir mensubu olmaktan büyük onur duyduğunu belirterek, bölgenin huzur ve güvenliği için her daim görevleri başında olduklarını söyledi. 

Editör: Vitrin Haber