Gazeteciler sırasıyla, AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Engin Altay, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, AK Parti Milletvekili Nurettin Canikli, İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Turan Ergün, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı Nedim Akmeşe ve Ankara Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, İLBANK Sosyal Tesisler Müdürü Özgür Karaboğa'yı ziyaret etti. İl Müdürü Çelik'in ziyareti sırasında gazetecilere Gerzeli Kaymakam Baha Büyükkaymakcı'da eşlik etti.

Gazeteciler ayrıca TBMM'de İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ile eski Maliye Bakanı Nurettin Canikli ile de kısa süre sohbet etti. 

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Serhat Özşahin, Boyabatsesi İmtiyaz Sahibi Ali Sezer, Durağan Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Eker ve Gerzeninsesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Uysal'ın gerçekleştirdiği ziyaretlerde ülke ve Sinop'un gündemi ile il merkezi ve ilçelerinin sorunları ele alındı.

Ankara temasları ardından açıklama yapan Gazeteci Serhat Özşahin, ziyaretlerin oldukça samimi ortamda gerçekleştiğini söyledi. Özşahin,  ''Sinop'un sorunları ile ilgili siyasetçilerimiz ve bürokratlarımızla görüştük. Sinop'un yakın dönemdeki problemlerini değerlendirdik. İlimiz ve ilçelerimiz açısından verimli bir ziyaret oldu. Bizleri ağırlayan vatandaşlarımızın sorunlarına kayıtsız kalmayan siyasetçilerimize teşekkür ediyorum '' ifadelerini kullandı. 

Editör: Vitrin Haber