Sinop Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Özben, Erfelek Ziraat Odası Başkanı Ali Koca ile Boyabat, Durağan, Erfelek ve Gerze ziraat odası başkanları Ankara'da çeşitli temaslarda bulundu. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ve AK Parti Milletvekili Nazım Maviş ile görüşen başkalar, gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verirken, üreticilerin sorunlarını da birebir anlatma fırsatı buldu. 

İSTEĞİMİZ ÇİFTÇİLERİMİZİN TÜM DESTEKLERDEN YARARLANMASI
Gerçekleştirdikleri Ankara programı hakkında bilgi veren Erfelek Ziraat Odası Başkanı Ali Koca, gezinin oldukça verimli geçtiğini söyledi. 
Sinop'un bir çok hibe programlarından yararlanamadığını dile getiren Ali Koca; "Sinop henüz IPAD, DOKAP, DAP ve GAP bölgelerine ayrılan hibelerden yararlanamıyor. Ayrıca ülkemizde önümüzdeki günlerde hayata geçecek olan 'Milli Tarım Projesi' uygulaması kapsamında Sinoplu çiftçilerimizin verilen desteklerden azami ölçüde yararlanması ve diğer tarım sorunlarının görüşmek amacı ile Sinop il ve ilçe Ziraat Odası başkanları ile Ankara’da görüşmelerde bulunduk. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Sayın Şemsi Bayraktar ve AK Parti Milletvekili Sayın Nazım Maviş ile yaptığımız görüşme sonucunda, Sinop’ta yapılan tarımsal çalışmaları ve sorunlarımızı dile getirdik. Kendilerine raporlarımızı ilettik. Sinop tarımı için önümüzdeki günlerde olumlu gelişmeler bekliyoruz dedi.
Editör: Vitrin Haber