TÜM-KARDER tarafından her yıl çeşitli meslek kuruluşlarından kişi ve kurumlara verilen yılın başarı ödülüne bu yıl Ankara barosuna bağlı Sinoplu hukuk adamı Avukat Rıza Tercümanoğlu layık görüldü.

2017 yılının en başarılı hukukçusu seçilen Tercümanoğlu'nu ödülünü takdim etmek üzere TÜM-KARDER üyeleri ofisinde ziyaret etti. TÜM –KARDER Genel Başkanı Osman Işık başkanlığında gerçekleşen ziyarete Yönetim Kurulu üyeleri Neşet Kurt, Seyfullah Yılmaz, İbrahim Sarıer, Meltem Dural katıldı. Oydukça duygulandığı görülen Tercümanoğlu, duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ziyaret bitiminde Genel Başkan Osman Işık ve yönetim kurulu üyeleri Tercümanoğlu'na plaketini takdim etti. 

Avukat Tercümanoğlu'nu tebrik eden TÜM-KARDER Genel Başkanı Osman Işık, ziyaret ardından yaptığı açıklamada, "Sinoplu hemşehrimiz yılların tecrübesi, yaptığı başarılı çalışmaları anlatırken gözleri dolu dolu oldu. İnsanlara ve özellikle Karadenizli hemşehrilerine verdiği hizmetler tartışılmazdı. Sinop barosunun Ankara barosunu ziyaretinde de ziyaretin onur konuğuydu. Tanınmış bir çok bürokratın, siyasetçinin avukatlığını da yapmış olan Tercümanoğlu, halen ilk günkü gibi heyecanlı. çalışmaları sivil toplum kuruluşları tarafından takdir edildiği için ve ödül aldığı içinde bir o kadar gururluydu. Kendisine başarılı çalışmalarının devamını diledik" diye konuştu. 

 
Editör: Vitrin Haber