Sinop Kent Konseyi Kadın Meclisinin Sinop Belediye Başkanlığı ile gerçekleştirdiği ortak sosyal sorumluluk projesi kapsamında Geziyoruz sloganıyla start alan  “Annelerle adım adım Mutlu Şehir Sinop” projesi ilk gezisini gerçekleştirdi. 

Proje kapsamında gerçekleştirilen şehir gezisine katılan Sinoplu anneler Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül tarafından uğurlandı. “Annelerle adım adım Mutlu Şehir Sinop” projesi ve geziyoruz sloganıyla Sinop Belediye Başkanlığı ortaklığında gerçekleştirilen projenin ilk turunda Sinoplu anneleri doğa gezisine çıkarttıklarını dile getiren Sinop Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fame Ustacan; “13 Haziranda start alan projemizde tüm annelerimizi unutamayacakları bir mutlulukla bütünleştirmeyi hedefliyoruz. Bu bağlamda tamamen ücretsiz olan gezilerimizin buluşma noktası olan Sinop Belediye Başkanlığı önünde bir araya gelen annelerimiz Belediye Başkanımız Baki Ergül’ünde katılımıyla gerçekleştirilen uğurlama töreniyle yola çıktı” dedi.
15 Ağustos’a kadar devam edecek olan “Annelerle adım adım Mutlu Şehir Sinop” projesi kapsamında gerçekleştirilecek olan turlara tüm anneleri davet eden Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fame Ustacan bu turlarımıza katılmak isteyen annelerimizin 0 541 251 5700 nolu telefondan irtibata geçebileceklerini dile getirdi.

 
Editör: Vitrin Haber