Türk Telekom Sinop İl Müdürü Mustafa Töre, 15 Temmuz'da düzenlenen hain darbe girişimi sırasında yaralanan Sinoplu Gazi Zekeriya Yaşar'ı Durağan ilçesi, Çerçiler köyündeki evinde ziyaret etti. 

15 Temmuz darbe girişiminde darbeci askerlere karşı direnmek için Boğaziçi Köprüsüne giden ve orada darbeci askerlerin açtığı ateş sonucunda bacağından yaralanan 15 Temmuz Gazisi Zekeriya Yaşar ile uzun süre sohbet eden İl Müdürü Töre, o anları Gazi Zekeriya Yaşar'ın kendi ağzından dinledi. 

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminde göstermiş olduğu kahramanlıktan dolayı Gazi Yaşar’ı tebrik eden Mustafa Töre; "Durağan ilçesi Çerçiler köyünde 15 Temmuz'un kahraman gazilerinden Zekeriya beye ve ailesine nezaket ziyaretinde bulunduk. O geceyi bir de yaşadıkları üzerinden dinledik. Gazi bir şirket olarak şehitlerimizi her daim hatırlayacağımızı ve gazilerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha dile getirdik. Şirketimiz adına bu nazik ziyaret için memnuniyet içeren ifadelerle köyden ayrıldık" dedi. 

Türk Telekom Sinop İl Müdürü Mustafa Töre ziyaret sırasında 15 Temmuz gazisi Zekeriya Yaşar'a Kur'an-ı Kerim hediye etti. 
Ziyaret sırasında Töre'ye Türk Telekom Boyabat İlçe Sorumlusu Mehmet Kuru, Saha Ekibi Görevlisi Hüseyin Dinçkurt eşlik etti. 
Editör: Vitrin Haber