Atatürk Caddesindeki kaldırımlar yeni yer döşemeleri ile yenileniyor. Belediye Başkanı Baki Ergül, bu çalışmanın ardından Sakarya Caddesi Yayalaştırma Projesinin kısa sürede hayata geçirilmesinin planlandığını söyledi. 

Geçtiğimiz yıllarda Sinop Belediyesince yapılan İskele Meydanı Atatürk Anıtı ve Şehir Kulübü çevresi düzenleme çalışmaları kapsamında Atatürk Caddesi üzerinde kaldırım yenileme ve çevre düzenlemeleri yapılmıştı. Çalışmaların devamı olarak Atatürk Caddesin üzerinde yer alan kaldırımlar, yeni yer döşemeleri ile yenileniyor.
Çalışma hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Baki Ergül, yeni kaldırımların şehir estetiğine farklı bir boyut kazandıracağını söyledi. Baki Ergül, "Geçtiğimiz yıllarda vatandaşlarımızın yoğunlukla kullandığı ve misafirlerimizi ağırladığımız şehrin en önemli yerlerinden biri olan İskele Meydanı Atatürk Anıtı ve Şehir Kulübü çevresini, bunun yanında Gazi Caddesi Atatürk Parkı yürüyüş yolunu yeni yer döşemeleri ile yenileyerek halkımızın hizmetine sunmuştuk. Bu çalışmaların devamı olarak yine şehrin en işlek ve önemli arteri olan ve yılların eskittiği Atatürk Caddesinde yer alan kaldırımları yeni yer döşemeleri ile yenileyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Bu çalışmalar ile şehrin en önemli arterleri gayet modern bir alt yapıya ve görünüme kavuşacak. Görev süremiz boyunca kaldırımsız yol kalmayacak sloganı ile gayet modern bir görünümle birçok cadde ve sokakta kaldırımlar yaptık. Söz konusu çalışmalarımız yine ilk günkü heyecanımız ile devam edecek" dedi. 
Sakarya Caddesi Yayalaştırma Projesi hayata geçiyor
Sakarya Caddesi yayalaştırma çalışmasının ise kısa süre içerisinde hayata geçirileceğini dile getiren Başkan Baki Ergül; "Bu çalışmalarımızın devamında yine hazırladığımız proje ile Sakarya Caddesi yayalaştırma çalışmamızı hayata geçireceğiz ve Sakarya Caddesini hem yaya trafiğinin, hem de araç trafiğinin rahat akışının sağlandığı bir duruma kavuşturacağız’’ diye konuştu. 
Editör: Vitrin Haber