Dünyanın en büyük beş turizm organizasyonundan biri olan 22'nci EMİTT Fuarının açılış programına; Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Bakanlık yetkilileri ve uluslararası turizm kurumlarının temsilcilerinin yanı sıra; Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürü İrfan Göz, Sinop Ticaret Odası Başkanı Erol Derici, Sinop Üniversitesi Basın-Yayın ve Halka İlişkiler Müdürü Hüseyin Konukçu ve kurum temsilcileri katıldı.

Sinop Valiliği öncülüğünde Sinop Belediye Başkanlığı, Sinop Üniversitesi Rektörlüğü, Sinop Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) ve Sinop Ticaret Odası organizasyonu ile fuarda yerini alan Sinop standı ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Ziyaretçiler, Sinop’un tarihini, kültürünü ve yaşayışını yakından görme fırsatı bulurken, Sinop Üniversitesi tarafından açılan tanıtım standı her yaştan binlerce katılımcıya ev sahipliği yaptı.
EMITT Turizm Fuarı’nda stant açan Sinop Üniversitesi, çeşitli materyaller kullanarak; Sinop ilinin önemli turizm kuruluşlarından biri olan Sinop Üniversitesi Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli ile Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulunu ziyaretçilere tanıttı.

22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 28 Ocak 2018 Pazar gününe kadar TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde devam edecek.
 
Editör: Vitrin Haber