Türk Telekom Samsun Bölge Müdürlüğüne bağlı illerde bulunan ofisler arasında düzenlenen 'Samsun Ofisleri Yarışıyor' adlı satış yarışmasında Sinop Türk Telekom Müdürlüğü birinci oldu.

Sinop, Samsun, Tokat, Ordu, Amasya ve Çorum il ve ilçelerinde bulunan 16 ofis arasında düzenlenen satış yarışmasında ofis çalışanları, istenilen satış yüzdesini tutturmak için mücadele etti. Yarışmada birincilik elde eden ofis çalışanları kupa ile ödüllendirildi.
Yarışmada büyük başarı gösteren Türk Telekom Sinop İl Müdürlüğü birinci olurken, Türk Telekom’un başarılı elemanlarına kupaları, Türk Telekom Samsun Bölge Müdürü Baki Günay tarafından Sinop İl Müdürlüğü binasında düzenlenen törenle verildi. 
Düzenlenen törende bir konuşma yapan Türk Telekom Samsun Bölge Müdürü Baki Günay, yarışmada başarı gösteren Telekom çalışanlarını tebrik etti. 

Günay; “Samsun bölgemizin içinde yer alan 16 ofisimiz arasında bir satış yarışması düzenlendi. Bu yarışmada birincilik elde eden arkadaşlarımızı kupa ile ödüllendiriyoruz. Bu kupa aslında sembolik. Amacımız burada gösterilen başarıyı ödüllendirmek. Sinop’un elde ettiği bu başarı bölgemizin de başarısı oluyor. Bu başarı sayesinde Samsun bölgemiz de Türkiye genelindeki başarı grafiğinde üst sıralarda yer alacak. Bu yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.
 

Editör: Vitrin Haber