Sinop Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından Sinop Belediye Başkanlığı ve Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin desteğiyle, salgın hastalık korona virüse karşı dolmuş, minibüs, servis araçları ve taksiler her hafta rutin aralıklarla dezenfekte ediliyor.

Son olarak eski otogar mevkisinde dolmuş ve minibüsler ile taksilerin dezenfekte işleminin yapıldığını belirten Sinop Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Yüksel, Sinop Organize Sanayi Bölgesinde de servis araçlarının dezenfekte edildiğini söyledi. Başkan Yüksel, dezenfekte işlemlerinin Sinop Belediye Başkanlığı ve Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin desteğiyle yapıldığını kaydetti.

İlk günden bu yana salgınla ilgili sıkı önlemler aldıklarını kaydeden Sinop Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Yüksel, "Aldığımız bu tedbirlerin önce kendi sağlığımız ve yolcularımızın sağlığı için olduğu bilinciyle asla rehavete kapılmadan önlemlerimizi eksiksiz olarak yerine getireceğiz. Toplu taşıma ve ticari araçlarda sürdürdüğümüz dezenfekte işlemleri rutin olarak devam edecek" dedi

Editör: Vitrin Haber