Tüm Türkiye’de olduğu gibi Sinop’ta da koronavirüse karşı dezenfekte işlemleri devam ediyor. Sinop Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından koronavirüse karşı steril ortam oluşturmak amacıyla vatandaşların toplu ulaşım aracı olarak kullandığı dolmuş, minibüs, servis araçları ve taksiler dezenfekte edildi. 

Eski otogar mevkisinde Sinop Belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen dezenfekte çalışmaları hakkında bilgi veren Sinop Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Yüksel, ülkemizde de etkisini gösteren koronavirüsten korunmak amacıyla Sinop’ta da tedbirlerin en üst safhada tutulduğunu söyledi. Yüksel; “Son günlerde koronavirüs tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de gündemde. Biz de Sinop Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak halkımızın sağlığı ve huzuru için dolmuş, minibüs, servis araçları ve taksilerde dezenfekte yaptırdık” dedi.

Sinop Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Yüksel, dezenfekte işlemlerinin tehdit devam ettiği müddetçe rutin olarak sürdürüleceğini sözlerine ekledi.

Editör: Vitrin Haber