Sinop'un Karakum mevkisinde bazı otellere dadanan inekler komik anlara neden oldu.

Otlaması için dışarıya bırakılan iki inek,  bölgede bulunan bir otelin kapısından kimseye fark ettirmeden kapıyı kullanarak içeri girmek istedi. Kapıya yaklaşan iki inekten biri kapının yanındaki döner kapının çalışması sonucu korkarak geri döndü. Diğeri ise bir müddet döner kspıyı merakla izlemesi ardından içeri girdi. Şaşkın inek bir anda kendini otelin lobisinde buldu. Otel yetkilileri kısa süreli şaşkınlığın ardından ineği dışarı çıkarttı. Komik anlar güvenlik kamerasına takıldı.

BU KEZ GİRMEDEN FARK EDİLDİ
Bu gün de yine kırmızı halı üzerinden geçen bir inek otele girmeye çalıştı. İnek içeriye girmek üzereyken olayı fark eden vatandaşlar hayvanı otel önünden uzaklaştırdı. Bu sırada meraklı ineğin görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı. Bazı vatandaşlarda ilginç olayı cep telefonları ile kaydederek sosyal paylaşım sitelerinde paylaştı.

Otel yetkilileri bölgede çok sayıda inek olmasından dolayı zaman zaman böyle durumlarla karşılaştıklarını belirterek,  bazı ineklerin gözden kaçarak otellere ve bazı iş yerlerine kadar girdiklerini söyledi.

Editör: Vitrin Haber