Valilik Toplantı Salonu'nda Vali Yardımcısı İzzet Ercan başkanlığında gerçekleştirilen genel kurulda, faaliyet raporunu okuması ardından seçimlere geçildi. Seçimlerde Vali Yardımcısı İzzet Ercan, 3 İl Genel Meclis üyelesi ve 38 köy muhtarı olmak üzere toplam 42 oy kişi kullandı. Genel kurulun divan katip üyeliğini ise Tangaloğlu Köyü Muhtarı Ömer Erdem ile Uzungürgen Köyü Muhtarı Ferhat Demirol yaptı.

BİRLİK ENCÜMENİ BELİRLENDİ
Yapılan oylama ile Vali Yardımcısı Ercan'ın başkanlığında iki İl Genel Meclisi Üyesi ve iki muhtardan oluşan 4 kişilik Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümeni belirlenmiş oldu. Buna göre encümene aday olan meclisi üyeleri Yakup Üçüncüoğlu (AK Parti) 36 oy alırken, Fatih Özçelik (AK Parti) 24 ve Erdal Uzun (CHP) ise 18 oy aldı. Muhtarlar İbrahim Ercan (Lala köyü) 31 ve Şevket Elik (Karapınar köyü) ise 27 oy alarak birlik encümenine girdi. Mustafa Koca (Çakıldak köyü) ve Yaşar Ünal (Yalı köyü) ise yedek üyeliğe seçildi.  

Böylece Vali Yardımcısı İzzet Ercan Başkanlığındaki encümene meclis üyeleri Yakup Üçüncüoğlu ve Fatih Özçelik ile köy muhtarlarından İbrahim Ercan ve Şevket Elik seçilmiş oldu.

Editör: Vitrin Haber