Türk Ocağı Sinop Şubesi İdlib'de Esed rejiminin düzenlediği hava saldırı sonucu şehit olan askerlerimiz için mevlit okuttu. Mevlite çok sayıda vatandaş katıldı.

Türk Ocağı Sinop Şube Başkanı Metin Oktay Fındık, Türkiye üzerinde oynanan bu oyunlar karşısında, iç siyasi çekişmelerle vakit kaybetmek yerine birlik olunması gerektiğinin altını çizdi. Fındık, bölücü PKK’nın uzantısı dışındaki bütün siyasî partileri ve Meclis gruplarını yekvücut olmaya davet etti.

Akan kanının her bir damlasının hesabının misliyle sorulacağına yürekten inandıklarını ifade eden Türk Ocağı Sinop Şube Başkanı Metin Oktay Fındık; “Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Esed ve hamisi Rusya da, PKK ve destekçisi ABD ve AB ülkeleri de bilsin ki Türk diz çökmez, boyun eğmez, Türk’e zincir vurulmaz. Türk’e kefen biçmeye kalkışanlar hak ettikleri cevabı alacaklardır. Balkan Savaşlarından Millî Mücadeleye, Türklüğün yeniden diriliş mücadelesinde en ön cephede yer alan Türk Ocakları olarak bugün de bu istiklâl ve istikbal mücadelesinde devletimiz ve ordumuz ile bir ve beraberiz. Acımız büyük, kinimiz de. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz" dişe konuştu.

Editör: Vitrin Haber