Sinop Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Haydar Gündoğdu ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde düzenlenen sokak iftarına katılım yoğun oldu. Batur Caddesi Bahadır Sokakta gerçekleştirilen iftara Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi ve oda üyeleri ve eşleri katıldı. 

Programda konuşan Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, programa icabet eden tüm davetlilere ve organizasyona destek veren tüm esnafları isim isim sayarak teşekkür etti. Ramazan ayının birlik ve beraberliğe vesile olan önemli günler olduğu belirten Haydar Gündoğdu, bu tür etkinliklerin tanışma ve kaynaşma noktasında da büyük fayda sağladığını dile getirdi.

Gündoğdu, "Organizasyonumuza katılımlarınız bizlere şeref verdi. Bizlere bu organizasyonda destek olan tüm esnaflarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Böyle güzel bir etkinliğin gerçekleşmesinde bizlere güç ve destek verdiler. Buradan tüm Sinoplu hemşerimize ve esnaflarımıza şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum. Daha nice Ramazanlarda ve bayramlarda buluşmak üzere esen kalın" dedi. 

Editör: Vitrin Haber