TSD Sinop Şubesi üyeleri ve ailelerinin katıldığı tekne turunda renkli anlar yaşayan engelliler, Sinop sahillerini denizden görme imkanı buldu. Mavi Yol Gezi Teknesi tarafından organize edilen gezi sırasında engelli ve ailelerine çeşitli ikramlarda bulunuldu. 

Mavi Yol Gezi Teknesi, kaptanı ve tüm personeline teşekkür eden Dernek Başkanı Murat Karagülmez, gezinin engelliler için motive edici ve oldukça renkli geçtiğini söyledi.

Karagülmez sözlerini şöyle sürdürdü; Engellilerimize moral verebilmemiz için tekne gezintisi planladık. Önce, Mavi Yol Teknesi kaptanı ile konuştuk. Engelli arkadaşlarımız için sponsor olacağını söyleyerek engelli arkadaşlarımızı ve ailelerini kabul edeceğini belirtti. Dernek üyeleri ile birlikte 15 kişi Sinop sahilinde turlayan engellilerimiz akşam mehtabın tadını çıkarak eğlenceli zaman geçirdiler. Bu faaliyetimiz TSD Sinop Şubesi olarak engelli üyelerimizin ilk tekne turu oldu. İleri ki zamanlarda daha iyi, daha güzel organizasyonlar ile engelli ve ailelerimize moral verebilmemiz için etkinliklerimiz şube olarak devam edecek. Bize sponsor olan Mavi Yol Teknesi sahibi sayın Yetkin beye ve ekibine aynı zamanda sayın Akın beye ve bu organizasyona gönül veren, emeği geçen tüm arkadaşlarımıza tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum."
Editör: Vitrin Haber