Sinop'ta Ücretsiz Emlak Danışmanlığı Kursu açılıyor. 

Sinop Emlakçılar Dermeği (SEMDER) organizesinde 'meslek edindirmek' amaçlı Ticaret Lisesinde gerçekleştirilecek olan 'Ücretsiz Emlak Danışmanlığı Kursu'nun 28-Mart-2016 tarihinde başlayacağı duyuruldu. 

Konuyla ilgili açıklama yapan SEMDER Başkanı Cüneyt Karabulut, dernek olarak asıl amaçlarının Sinop halkına ve üyelere meslek edindirip, güzel ve kaliteli hizmet verebilmek olduğunu söyledi. Kayıt dışı emlakçılık ile mücadelenin dernek olarak teme amaçlarından biri olduğunu dile getiren Karabulut sözlerini şöyle sürdürdü; "İlk hedefimiz olan 'Sertifikalı Emlak Danışmanlığı Kursu'nu  Şehrimiz Sinop’ta başlatmış bulunuyoruz. Ülke ekonomisinin kaybı olan kayıt dışı vergilendirmede de etkinlik ve mücadelemiz devam edecektir. Ayrıca Meslek kuruluşumuzun itibarı ve saygın bir meslek haline dönüşmesi için de faaliyetlerimiz devam etmektedir"

Başkan yardımcısı N.Uğur Argon ise açıklamasında kursun Sinop ve sektör için büyük önem taşıdığını söyledi. Argon; "Sinop’ta bir ilki başlattık. Bu yönüyle de memleketimize hizmet edebilmekten mutluluk duyuyoruz" dedi.
 
Editör: Vitrin Haber