Eğitim Bir Sen Sinop Şubesi tarafından eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıylai geleneksel piknik programı düzenlendi.

Abalı Köyü Piknik ve Mesire Alanında gerçekleştirilen etkinliğe Milli Eğitim ve Sinıp Üniversitesinden çok sayıda eğitim çalışanı ve aileleri katıldı. Pikniğe katılanlara alanda kurulan mangallarda hazırlanan yiyecekler ikram edildi. 

Organizasyon ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Eğitim Bir Sen Sinop Şube Başkanı Ramazan Çelik:, "Tertip ettiğimiz bu organizasyonumuzla birlikte üyelerimiz ve aileleri ile birlikte kaynaşma ve dayanışma duygusunun güçlendirilmesini amaçladık. Aynı zaman da eğitim öğretim yılı sonu olması münasebeti ile bir nebze de olsa üyelerimizi dinlendirmek istedik" dedi.

Daha önce düzenli olarak bu programları gerçekleştirdiklerini sözlerine ekleyen Çelik son bir kaç yıldır gerek Ramazan aylarının bu zamana denk gelmesi, gerekse de haftasonu sınavları dolayısı ile  ara vermek zorunda kaldıklarını belirtti. Bu tip programları önemsediklerini ve fırsat buldukça da bu tip organizasyonlara devam edeceklerini vurgulayan Eğitim Bir-Sen Sinop Şube Başkanı Ramazan Çelik, tüm katılımcılara teşekkür ederek sözlerini tamamladı

Editör: Vitrin Haber