Edinilen bilgiye göre, tersane mevkii tuzcular caddesi istikametinde ilerlemekte olan 06 BZL 869 plakalı kamyon, plastik dubaları çiğneyerek bir market önüne hatalı park eden34 HN 2721 plakalı otomobil nedeniyle yoldan geçemeyince yolun sol tarafındaki 4 katlı apartmanın 1. katındaki balkon altına sıkıştı. Balkonun altında sıkışan kamyon, sürücüsünün aracını zorlamasına rağmen sıkıştığı yerden uzun süre çıkamadı. Trafik uzun süreliğine kilitlendi. Panik olan apartman sakinleri durumu pencerelerden izledi.

Daha sonra hatalı park eden araç sürücüsüne ulaşılarak aracın olay yerinden kaldırılmasıyla kamyon, sıkıştığı balkon altından güçlükle çıktı. Mahalle sakinleri ve hatalı park eden araç sahibi arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Bu olayın ilk olmadığını ve daha önceleri birçok kez balkon altına araç sıkıştığını söyleyen mahalle sakinleri artık tedirgin olduklarını söyleyerek bu duruma çözüm bulunmasını istedi.

Olayı anlatan mahalle sakini Muhittin Peker yetkililere sitemde bulunarak, ”Mahallemizde bu sorun uzun süredir bu şekilde devam ediyor. Buradan trafik akışı zor oluyor, zaman zaman trafik tıkanıyor. Bugün yine hatalı park eden bir vatandaş yüzünden balkonun altına bir kamyon sıkıştı. Bu ilk değil. Bu gidişte de son da olmayacak" dedi.