Sinop Diyojen Rotary Kulübü, dönem başkanlığı devir teslimi gerçekleştirildi. Teslim töreninde 2019-2020 Dönem Başkanı Akın Sönmez görevi, Dr. Burçak Kolay’a devretti. 

2013 yılından buyana Sinop’ta faaliyet gösteren ve birçok proje gerçekleştiren Sinop Diyojen Rotary kulübü 4 Temmuz gecesi vira otelde düzenlenen program ile dönem başkanlığı devir teslim törenini gerçekleştirdi. Bir yıldır başarılı bir şekilde 2 bin 430’ncu Bölge Sinop Diyojen Rotary Kulübü dönem Başkanlığı görevini yürüten Akın Sönmez görevi Dr. Burçak Kolay’a devretti. 

Gecede bir konuşma yapan Dönem Başkanı Akın Sönmez, görev süresince yaptığı hizmetleri anlatarak bu çalışmalarda verdikleri desteklerden dolayı tüm üyelere teşekkür etti. 

Daha sonra bir konuşma yapan 2020-2021 dönemi Başkanı Dr. Burçak Kolay ise kendisine layık görülen bu görevi başarı ile yürütme gayreti içerisinde olacağını söyledi. Kolay; “Rotary çok büyük bir aile, elimden geldiğince 2020 -2021 döneminde kendinden önce hizmet ilkesiyle çok güzel projelere hep beraber imza atacağız bende başta akın başkanım sevgili eşi yeşim olmak üzere tüm dostlara teşekkür ederim” dedi.

Geceye eşiyle katılan 29.grup Guvernör yardımcısı Ahmet Kavazak da 2019-2020 Dönem Başkanı Akın Sönmez’e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederken yeni Başkan Dr. Burçak Kolay’a başarılar diledi.
 

Editör: Vitrin Haber