Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, beraberindeki İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ferhat Kuran ile birlikte yeni yıl dolayısıyla halkın huzur ve güvenliği için nöbet tutan güvenlik güçleri ile sağlık çalışanlarını ziyaret etti. 

İlk olarak il emniyet müdürlüğü merkez karakolunu ve ordu köyü mevkiinde bulunan polis noktasını ziyaret eden Vali Karaömeroğlu ve protokol üyeleri vazifeleri başındaki Polis Memurlarının ve uygulama noktasında kontrol edilen araçlarda bulunan vatandaşların yeni yılını kutladı, emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.

Daha sonra, 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret eden Vali Karaömeroğlu, burada görevi başındaki 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarının yeni yılını kutladı, görevlerinde kolaylıklar diledi.
Vali Karaömeroğlu ve protokol üyeleri son olarak Kabalı Jandarma Karakolu’nu ve Lala Köyünde bulunan Jandarma uygulama noktasını ziyaret ederek görevinin başındaki Jandarma personellerinin ve uygulama noktasında kontrol edilen araçlarda bulunan vatandaşların yeni yılını kutladı. 

Editör: Vitrin Haber