Sinoplu Kızılaycılar, Türk Kızılay'ının İstanbul'da düzenlenen iftar yemeğine katıldı. 

Türk Kızılay Genel Başkanlığı tarafından İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen Bağışcılar Ödül Töreni ve iftar yemeğine Sinop Kızılay Şubesi Başkanı Mustafa Korucuığlu ile yönetim kurulu üyesi Yakup Üçüncüoğlu birlikte katıldı. 

Yurt içi ve yurt dışı insani yardım operasyonuna bağışlarıyla destek veren işadamları, sanatçılar, sivil toplum örgütleri, gazeteciler ve vatandaşlar Türk Kızılayı’nın "Ödül Töreni"nde bir araya geldi. 170 bağışçı altın madalyalarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’in elinden aldı.

Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen iftar yemeği ve bağışçılar ödül töreninin ev sahipliğini Türk Kizılayı Genel Başkani Ahmet Lütfi Akar ve Türk Kızılayı yöneticileri yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onur konuğu olduğu geceye Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, devlet protokolü, iş adamları, sanatçılar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kızılay’ın ülke geneline yayılmış olan şubelerinin başkanları ve sayıda davetli katıldı.

Programın oldukça güzel geçtiğini belirten Türk Kızılay Derneği Sinop Şubesi Başkanı Mustafa Korcuoğlu, yurt genelinden programa icabet eden diğer şubelerle de güzel bir kaynaşma ortamı olduğunu söyledi. 
Editör: Vitrin Haber