Kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği sosyal ve sportif faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiren Sinop Kırçiçekleri Özel Sporcular Spor Kulübü Derneği, düzenlediği son etkinlikle de takdir topladı.

23 Nisan tarihinde yaşanan hava muhalefeti nedeniyle, bayram kutlamalarına katılamayan çocukların okullarına giden Sinop Kırçiçekleri Özel Sporcular Spor Kulübü Derneği Başkanı Fadıl Bahçe ve dernek üyeleri, burada bir araya geldikleri çocukların bayramlarını kutladı, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Düzenlenen etkinlik hakkında bilgi veren Sinop Kırçiçekleri Özel Sporcular Spor Kulübü Derneği Başkanı Fadıl Bahçe, 23 Nisan coşkusunu tüm çocukların yaşamasını arzuladıkları için bu etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Bahçe; “Derneğimiz daha çok genç bir dernek. Derneğimiz kurulduğu günden bu yana aktif olarak faaliyetlerini sürdürmekte. Son olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenledik. 23 Nisan tarihinde çocuklarımıza doğal içecek ve yiyecek ikramında bulunmuştuk ve bu etkinliğimizi gerçekten yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Ancak biliyorsunuz, 23 Nisan oldukça yağışlı geçti. Bu sebeple çoğu okulda çocuklarımız 23 Nisan’ı kutlayamadılar. Biz de onlar için önemli olan bu günü yaşatabilmek için bir etkinlik daha düzenlemeyi kararlaştırdık. Bayram etkinliklerine hava muhalefeti nedeniyle katılamayan çocuklarımızın okullarına gittik. Gazi Mustafa Kemal Ana Sınıfı sabahçı ve öğlenci, TOKİ İlköğretim Okulu Ana Sınıfı ve Osmaniye İlkokulunu ziyaret ederek çocuklarımızın bayramlarını kutladık ve onlara çeşitli ikramlarda bulunduk balon dağıttık. Etkinliklerimiz oldukça keyifli geçti. Tek bir çocuğu bile mutlu edebilmek onlar ile birlikte o mutluluğu paylaşmak kadar güzel bir şey yok” dedi. 
Editör: Vitrin Haber