Ramazan ayına yardım faaliyetleri ile giren İHH Sinop İnsani Yardım Derneği yüzlerce aileye çeşitli yardımları ulaştırmanın yanında, bir süredir devam ettirdiği iftar sofralarını sıcak yemekle buluşturma faaliyetini bu yıl da sürdürüyor.

Sinop Genç İHH tarafından gerçekleştirilen organizasyonla daha önce belirlenen ve her hafta farklı ihtiyaç sahiplerinden oluşan 150 kişiye hayırseverlerin katkılarıyla iftar menüsü ulaştırılıyor.  

Ramazan boyunca 600 kişiye sıcak yemek ulaştırmak olduğunu belirten Sinop Genç İHH Başkanı Kamil Can, "Mübarek Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Sinop İHH olarak tespit edilen ailelerimize hayırseverlerin desteği ile haftada 2 sefer yaklaşık 150 kişilik iftar dağıtımı gerçekleştirdik. Muhtarlarımızdan ve Sosyal Hizmetlerden aldığımız listeler doğrultusunda Ramazan ayı boyunca iftar vermeye devam edeceğiz" dedi. 

İsteyenlerin bu hayra ortak olabileceğini belirten Kamil Can: "Sizlerde bu hayra ortak olmak isterseniz. Bizimle irtibat sağlayınız. İrtibat numaramız 0546 912 66 35" diye konuştu.
 

Editör: Vitrin Haber