Sinop'ta memur, esnaf, sağlık personeli gibi farklı meslek gruplarından oluşan kişilerin bir araya gelerek kurdukları Sinop Güç Birliği Derneği, bu Ramazanda da ihtiyaç sahiplerinin yanında olacak. 

Sinop Güç Birliği Derneği Başkan Yardımcısı Erdoğan Altay, 2013 yılından bu yana sürdürdükleri Ramazan yardımlarının yer yıl artarak devam ettiğini söyledi.  

Sinoplu hayırseverlerden Ramazan yardımı konusunda destek beklediklerini belirten Başkan Yardımcısı Erdoğan Altay; 2013 yılından itibaren Ramazan ayında 150 ihtiyaç sahibi aileye, Ramazan kolisi yardımı yapmaya başladık. Zaman içinde bu sayımızı 250 aileye kadar taşıdık. Geçen sene ise 300 aile ile devam ettik. Bu senede, ihtiyaçların daha da artacağını düşünerek bu sayımızı 350 çıkarıyoruz.  Her sene, sizin desteklerinizle, derneğimize başvuran tüm ailelerimize yardımlarınızı ulaştırdık. Yardımsever vatandaşlarımız sağ olun. Bu senede tekrar vatandaşlarımızın destekleriyle, 350 ihtiyaç sahibi ailemize ramazan kolilerini ulaştırmak istiyoruz. Gelin, onların, sofraların da tuzu, yüzlerinde tebessümü olun" dedi.

Hayırseverlerin 0544 2616223 numaralı telefondan derneğe ulaşabilecekleri kaydedildi.