Covid 19 salgını nedeniyle izolasyon ve sosyal mesafe kurallarına uyarak 10 Mayıs Pazar günü Anneler Günü Kutlamaları kapsamında Sinop Gençlik Merkezi çalışanları bir dizi etikliklerde bulundu.

Etkinlikler kapsamında ilk olarak Şehit Bülent Yalçın’nın Annesi Nevin Yalçın evinde ziyaret edilerek anneler günü kutlandı. dışarıya çıkamayan yaşlı kadınların ziyaret edilerek anneler gününün kutlandığı etkinlikr kapsamında, Aşiyan Pazar yerindeki satış yapan ve alış veriş yapan annelere çiçek takdim edildi,  11.00 – 15.00 saatleri arasında 65 yaş üstü yaşlıların sokağa çıkmasına izin verildiği saat diliminde dışarıya çıkan annelerin anneler günü çiçek takdim edilerek kutlandı.

Bu arada bilgi yarışmasında ve kompozisyon yarışmalarında birinci olan gençlere hediye ve ödülleri takdim edilerek ve annelerinin günleri kutlandı.  Sonrasında 'Şimdi anneniz yanınızda olsaydı ona ne söylemek isterdiniz' konusuyla çekilen video gençlik merkezi sosyal medya hesaplarında yayınlandı. Son olarak akıllı telefon kullanmayan ve uzun süredir çocuğuyla görüşemeyen anneyi uzakta olan çocuğuyla görüntülü görüştürülmesi sırasında duygu dolu anlar yaşandı. 

Editör: Vitrin Haber