Gençlik Spor Bakanlığı ve Türkiye Motosiklet Federasyonu’na bağlı Sinop Motor Sporları Kulübü tarafından 3.Uluslararası Sinop Motosiklet Festivali düzenleniyor.

Gerçekleştirilecek organizasyon hakkında bilgi veren Sinop Motor Sporları Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Şen, bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Sinop Uluslar arası motosiklet festivaline tüm Sinopluların davetli olduğunu söyledi. Şen; “Ülkemizin sayılı İllerinde çeşitli tarihlerde motosiklet festivalleri düzenlenmektedir. Bu festivallere de katılım oldukça fazladır. Her yıl katılım sayısı artan ve bu sene 3. sü düzenlenecek olan Sinop Uluslar arası motosiklet festivalimizin hazırlıkları tüm hızıyla devam etmektedir dedi.

Turizm kenti olma yolunda önemli adımlar atan Sinop’ta düzenlenecek olan festivalin Sinop’a önemli katkılar sağlayacağını vurgulayan Başkan Şen; “Bilindiği üzere ilimiz eşsiz ve doğal güzelliği, tarih ve kültürel değerleri, flora ve faunası, birbirinden güzel kumsalları ile Türkiye de tercih edilen turizm destinasyon merkezi olma yolunda hızla ilerlemektedir. Bu bilinçle hareket ederek Festival organizasyonları ile güçlendirmek istemekteyiz. Ayrıca Sinop Motor Sporları Kulübü olarak amacımız; bu organizasyonunu gerçekleştirirken İlimizdeki sosyal ve Sporsal faaliyetlerin sayısını arttırmak, motosiklet tutkunlarına, Misafirlerimize ve halkımıza heyecan eğlence ve keyif dolu zamanlar yaşatmak 3 tarafı deniz ile çevrili ilimizde motosikleti ve motor sporlarını sevdirerek faydalı ve başarılı bireyler olmalarını sağlamak, bu tip festival organizasyonlarına en uygun bölgelerden biri olduğunu tüm Türkiye’ye göstererek ülke çapında ilimizin turizmine ve ekonomisine katkıda bulunmaktır” diye konuştu. 
Editör: Vitrin Haber