Sinop E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda bulunan hükümlü ve tutuklular sahneledikleri etkinliklerle kendilerini izlemeye gelenlere eşsiz bir gece yaşattı.    

Sinop E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda bulunan hükümlü ve tutuklular tarafından sahnelenen tiyatro oyunları ve seslendirilen şarkılardan oluşan müzik programı katılımcılar tarafından büyük alkış aldı. Programa, Kurum Müdürü Özer Duman, Kurum 2. Müdürleri, Kurum personelleri ve yaklaşık 250 hükümlü tutuklu katıldı.

 Ceza İnfaz Kurumu hükümlülerinden Alican Korkmaz ve Yavuz Yıldırım kendi yazdıkları şiirleriyle, Abdulkadir Tanrıkulu, Anıl Karakaya, Ali Ülger, Hasan Gemlik, Şehmuz Şen ve Sevgi Karadağ Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziğinin ve özgün müziğin birbirinden güzel şarkılarıyla hükümlü tutuklulara doyumsuz bir eğlence sunarken, büyük bir ilgi ve beğeni topladılar. Ayrıca hükümlü tutuklular tarafından hazırlanan Yan Etki, Zalim Halıd ve halo dayı isimli tiyatro oyunları da büyük bir mutluluk ve coşku ile sahnelendi.        

Etkinlik sonunda kapanış konuşmasını yapan Sinop E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Özer Duman, kurum olarak eğitim faaliyetlerine, kültürel ve sportif faaliyetlere son derece önem verdiklerini belirtti. Duman; “Bizleri en mutlu eden şey hükümlü tutuklularımızın kültürel ve sanatsal faaliyetlere gerek izleyici gerekse katılımcı olarak gösterdiği ilgidir. Bugün de büyük bir coşku ve büyük bir katılım ile bu etkinliği gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Burada sahneye çıkma medeni cesaretini gösteren, hazırladıkları tiyatro gösterileri ile bizleri çok mutlu eden ve birbirinden güzel eserleri bizlere sunan tüm hükümlü tutuklulara ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Editör: Vitrin Haber