AK Parti Sinop İl Başkanlığı kongresine katılmak üzere Sinop’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mutlu şehirde büyük bir hazırlık başladı. 

Kentin farklı noktalarındaki billboardlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafıyla süslenirken, AK Parti teşkilatı tarihi gün için hummalı bir çalışma içerisinde.
30 Aralık 2017 tarihinde Sinop’ta tarihe not düşülecek bir gün yaşayacağını dile getiren Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, AK Parti teşkilatının yekvücut halinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı en iyi şekilde ağırlamak için hazır olduğunu söyledi.

Sinop’ta heyecanın dorukta olduğunu ve tüm vatandaşların büyük bir coşkuyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişini beklediğini kaydeden Çöpcü, Sinopluların kadınıyla, erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bağrına basacaklarını ifade ederek, “Sinop, şanına yakışır bir şekilde Cumhurbaşkanımızı ağırlamaya hazırlanıyor. İl ve İlçe teşkilatlarımızla birlikte büyük bir motivasyonla çalışıyoruz. Şehrimizde bu tarihi ziyaret öncesi tüm çalışmalar titiz bir şekilde devam ediyor. Tüm kurum ve kuruluşlarımız büyük bir heyecanla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştireceği ziyaret öncesi hazırlıklarına aralıksız devam ediyorlar. Bu tarihi güne tanık olmak isteyen tüm vatandaşlarımızı 30 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 15.00’da Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılacak İl Kongremize bekliyoruz” diye konuştu. 
Editör: Vitrin Haber