Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Sinop Belediyesi olarak içinde bulunduğumuz zor ekonomik şartlarda Ramazan ayında dar gelirli ailelerin dertlerine biraz daha derman olmak adına Sinop Belediyesi öncülüğünde Sinoplular ve Sinoplu iş insanları ile birlikte yardım kampanyası düzenleyeceklerini belirtti. 

SİNOPLULAR VE İŞ İNSANLARIMIZDA DESTEK OLUYORLAR
Sinop’ta basın mensuplarına gündeme dair açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Barış Ayhan; “Önümüz Ramazan içinde bulunduğumuz ekonomik şartlar bizi biraz daha sosyal sorumluluk projelerine ağırlık vermeye itiyor. Bu anlamda Ramazan boyunca vatandaşlarımızdan özellikler dar gelirli vatandaşlarımızın beslenme ihtiyaçları ile ilgili titiz bir çalışma içerisindeyiz. Belediye imkanları ile bunu yapmaya çalışıyoruz fakat bunun yanında birçok Sinoplu hemşehrimiz ve Sinoplu işadamımız Sinop Belediyesine Ramazan boyunca birçok vatandaşımıza gıda yardımı konusunda destek oluyorlar” dedi. 

YARDIMLAR İÇİN EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET ETMEYE HAZIRIZ
Dar gelirli vatandaşlara ulaştırılmak üzere Sinop Belediyesiyle irtibata geçmeleri durumunda onlarında hayırlarını Ramazan ayı boyunca en iyi şekilde gerçekten yerine ulaşacak şekilde hizmet etmeye hazır olduklarına vurgu yapan Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan; “Sinop küçük bir kent, hepimiz birbirimizi tanıyoruz. Hepimiz birbirimizi seviyoruz, hem çok yardımsever hem de çok misafirperveriz. Onun için bu zor ekonomik şartlar altında yaşadığımız bugünlerde Sinop Belediyesi öncülüğümüzde Sinoplu hemşehrilerimizle birlikte bir yardım kampanyası düzenleyelim, birlikte olalım. En azından bu zor günlerde dar gelirli vatandaşlarımızın dertlerine biraz daha derman olmak adına Sinop Belediyesi ile birlikte böyle bir kampanyanın hazırlığını arkadaşlarımız yapıyorlar, son aşamaya geldi. Birlikte hayata geçirelim istiyorum diye konuştu. 

VATANDAŞLARIMIZ EK HİZMET BİRİMİMİZDE İŞLEMLERİNİ YAPABİLİRLER
Kent Meydanı Projesi kapsamında belediye hizmet binasını Bostancılı Mahallesine taşıdıklarını hatırlatan Ayhan sözlerini şöyle sürdürdü; “Kent Merkezinde de belediyemizin vermiş olduğu bütün hizmetleri verecek bir ek hizmet binası kurduk vatandaşlarımız işlemlerini oradan halledebilirler. Vatandaşlarımız beni görmek istiyorlarsa Bostancılı'ya kadar gelmeleri gerekebilir, onun dışında emlak vergisi, su faturası ödemek için, mahallelerinde yaşanan herhangi bir eksikliği ve aksaklığı aktarabilmek ve birçok şikayetlerini aktarabilmek için Bostancılı'daki yeni binamıza kadar gelmelerine gerek kalmadan Ek hizmet birimimizi kurduk. Hizmet birimimizde randumanlı bir şekilde çalışıyor. 
Ziraat Bankası ile yaptığımız anlaşma ile Sinoplu hemşehrilerimiz su faturalarını ödemek için otomatik ödeme talimatı veremeyecekleri Sinop'ta şubesi olmayan hiçbir banka kalmadı. Sinoplu hemşehrilerimiz artık Sinop'taki bütün banka şubelerinden otomatik ödeme talimatlarını verebilecekler. Artık dijital bir çağda yaşıyoruz. Ayrıca akıllı cep telefonlarından da Sinop Belediyesi uygulamasını indirerek hem su faturası hem emlak vergisi ödeyebilirler. Hem de Sinop Belediyesine ait bütün etkinliklerden ve haberleri bu uygulama ile takip edebilirler”. 

Editör: Vitrin Haber