Sinop Kadın Platformu üyeleri, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan ve CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ile belediye başkanlığı makamında bir araya geldi. 

Platform üyeleri Başkan Ayhan ve Milletvekili Karadeniz ile birlikte Sinop'ta kadın ve çocuk hakları, kadınların yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri, kadın emeğinin görünürlüğü ile ilgili neler yapılabileceğine dair değerlendirmelerde bulundu.

Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Sinop Belediyesi'nde Aile ve Kadın Müdürlüğü için düğmeye bastıklarını belirterek, müdürlüğün hayata geçirilmesi ile kısa zaman içerisinde çalışmalara başlayacağını söyledi. 

Barış Ayhan, Sinop Kadın Platformunun da desteği ve Sinop Belediyesi işbirliği ile bundan sonraki süreçte kadın ve çocuk sorunlarına çözüm olacak projelerle Sinop'u 'Kadın Dostu' bir kente dönüştüreceklerini belirtti. 

Sinop Kadın Platformu üyeleri, kadın katliamlarının, taciz ve tecavüzün, kadın ve çocuk mağduriyetlerinin, hak kayıplarının çokça yaşandığı son dönemde kendilerine destek olan Belediye Başkanı Barış Ayhan'a ve CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz'e teşekkür etti.

 

Editör: Vitrin Haber