Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni yönetimi Sinop Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan'ı makamında ziyaret etti.

Cemiyet Başkanı Cengiz Demirel ile yönetim kurulu üyeleri Serhat Özşahin, Osman Aksu, Yılmaz Yılmaz, Tolga Özkoç, Hasan Doruk, Özkan Akar ile denetleme kurulu üyeleri Zeynep koca ve Songül Korkmaz'ın da katıldığı ziyaret sırasında Sinop Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Rıza Altun'da hazır bulundu. 

Başkan Demirel ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Prof. Dr. Bircan, yeni yönetime de 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu. Basının önemli bir köprü vazifesi gördüğünü dile getiren Bircan, Sinop basınını bu yönüyle de takdirle takip ettiklerini söyledi. Basın yayın kuruluşlarının 'tarafsızlık' ilkesine riayet etmesinin önemine de değinen Recep Bircan, asılsız ve yıpratmaya yönelik yapılan haberlerin yanlışlığına dikkat çekti. Bircan, bu noktada medya mensuplarının üzerine büyük görevler düştüğünü hatırlatarak, Sinop basınının konuyla ilgili hassasiyetini de bildiğini belirtti. 
Editör: Vitrin Haber