Cemiyet Başkanı Cengiz Demirel ve yönetimini makamında kabul eden İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız gazeteciler ile uzun süre sohbet etti. Cemiyet çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Demirel, cemiyet üyesi gazetecileri de İl Müdür Yıldız’a tanıttı. 

ÇOCUKLARIMIZIN YÜREĞİNE DOKUNACAĞIZ
Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, milli eğitim camiası olarak, yürütecekleri eğitim hizmetleri ile çocukları yüreklerine dokunacaklarını söyledi. Yıldız; “Allah huzurla, başarıyla bu görevi icra etmeyi nasip etsin. Milli eğitim büyük bir camia. Sinop ölçeğinde dahi 2 bin 600’e yakın dersliğin olduğunu düşündüğümüz zaman bunu daha iyi görebiliyorsunuz. Her vatandaşımız Milli eğitim ile az çok ilgilidir. Bizler de öğrencimizin yüreğine dokunmaya çalışacağız. Ortaya koyacağımız projelerle çocuklarımıza güzel şeyler öğretmeye çalışacağız. Tabi bu bir ekip işi. Bunu sadece milli eğitim müdürü değişti, her şey değişecek diye düşünmemek gerek. Hep birlikte milli eğitim camiası olarak Sinop’ta güzel hizmetler vermeye çalışacağız” dedi.

Ziyarete Gazetemiz Kurucusu Serhat Özşahin ile gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ali Fuat Özşahin ile Gazetemiz Muhabiri Ali Yılmaz’da iştirak etti. 
Editör: Vitrin Haber