Sky Garden Cafe'de düzenlenen organizasyona, eşleri ile birlikte katılan dev eğitim kadrosu, 24 Kasım'ı coşkuyla kutladı. Yemeğe, Sinop’ta 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında hizmet vermeye başlayan ve yüzlerce öğrenciye kapılarını açan Sinop Açı Özel Öğretim Kursu’nun Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özdemir başta olmak üzere, Sinop Açı Özel öğretim Kursu öğretmenleri, eşleri ve Yargı Akademi çalışanları da katıldı.

Sinop’un yeni öğretim kurumunun öğretmenleri onuruna düzenlediği organizasyon, Sky Garden’daki yemekle başladı ve gece süresince öğretmenler, orkestra eşliğinde eğlendiler. Öğretmenler, bağlama eşliğinde halk türküleri okuyup, bir nebze de olsa yorgunluklarını attılar. Organizasyonun en dikkat çekici anı ise, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özdemir’in tüm çalışanlarına öğretmenler günü hediyesi olarak, altın hediye etmesiydi. Ülkemizde son günlerde birçok kurum kemer sıkmaya çalışırken, Sinop Açı Özel Öğretim Kurumunun, çalışanlarına küçük de olsa bir hediye ile onurlandırması, çalışanları çok mutlu etmişe benziyordu.

Düzenlenen organizasyonda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özdemir, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında çok güzel bir başlangıç yaptıklarını; yöneticisi, öğretmeni, çalışanı, öğrencisi ve velileriyle birlikte bir aile olduklarını belirterek, "Bu yemek, aile olmanın en güzel örneğidir. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, çağdaş Türk eğitim sisteminin öncüsü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, “Gelecek Gençlerin, Gençler İse Öğretmenlerin Eseridir” sözünü benimseyerek, ilke edinen ve bu yolda eğitim veren bir kurumuz. Yolumuz bilimsel ve çağdaş eğitimdir. İnsanlık tarihinin en anlamlı ve ölümsüz mesleği ile şereflenmiş, kendi varlığından çok üstlendiği görevin büyüklüğünü taşıyan, gelecek aydınlık günlerin yol göstericisi, cennet ülkemizin sigortası, saygı değer meslektaşlarımızın öğretmenler gününü kutlarız." dedi.

Bu bir 'Advertorial'dir.
 
Editör: Vitrin Haber